Arbejdsområder

Rens og maling af tag

Rens og maling af tag

Ved at få foretaget en tagrensning og maling kan de spare mange tusinder af kroner inden de kommer til den konklusion at hele taget skal stiftes ud.

Bevoksninger af mos og alger på taget holder på fugten og er ved vintertid årsag til mange frostsprængninger, som år efter år – uden man bemærker det nedbryder tagpladerne.

Derfor anbefaler vi at få foretaget en tagrensning og maling i tiden.

Vi har over 15 års erfaring inden for tagrensning så kontakt os tryk for et uforpligtende besigtelse af Deres tag.’

Fremgangsmåden

Vi starter ud med at rense tagrenden, hvis kunden ikke selv har ønsket at gøre det på forhånd. Derefter tilslutter vi vores filtreringssystem og begynder at rense taget med vores rensekasse. Rensekassen fungerer på den måde at vand bliver sprøjtet ud af en dysse med op til 400 bars tryk, som gør at taget bliver renset fuldstændigt fri for gammel løs maling, alger og snavs. Efter rensningen er fuldført skyller vi taget med rent vand, for til sidst at behandle taget med et desinficeringsmiddel for at sikre os at alle rødderne på taget er udryddet. Inden vi maler taget sørger vi for at eventuel snavs bliver fjernet, og i øvrigt sørger vi for, at afdække de steder på taget der ikke skal males.

Taget bliver malet to gange for at sikre kvaliteten er i top. Alle kanter på taget bliver malet i hånden for, at undgå maling på murværk og udhæng, endvidere er det den bedste måde at sikre man får “mættet” taget, da det har behov for mere maling i enderne og siderne.

Naborabat:

Hvis du har en nabo, eller kender flere på den vej du bor på, som kunne være interesseret i at få renset og malet sit tag, eller at få en algebehandling, Så er der mange penge at spare. Ring til os, så giver vi din nabo et tilbud også. siger naboen ja så sparer både du og din nabo helt op til 10%! Vi giver også gerne samlet tilbud til bolig foreninger og andre der går flere sammen. Der er mange penge at spare hvis man er mange sammen om et tilbud.